Köpinformation

ACTERA AB


Prisinformation

Frakt och moms tillkommer på alla priser. Priserna gäller tom. 31 December 2022. Actera förbehåller rätten att justera priserna vid eventuella valutaförändringar. Vi reserverar oss för ev. inmatnings fel av priser/texter på denna website.

Betalningsvillkor

10 dagar netto vid godkänd kredit. Vi tillämpar UC:s kreditvärdering. Inga expeditions- eller faktureringsavgifter tillkommer. Dröjsmålsränta debiteras med 10%.

Privatköp/Privatpersoner

Tyvärr har vi inte möjlighet att hantera styckeköp/privatköp.

Leveranstider

Varor utan tryck omg. lev. Logomärkta varor 1-3 veckor. Expressleveranser på endast några dagar är möjligt - kontakta oss!

Leveransvillkor

Fritt vårt lager. Actera AB har inget ansvar för försenad leverans som orsakats av transportör.

Tryckinformation

Digitalt original i eps-format är det bästa underlaget. Ange om möjligt PMS-nummer eller bifoga färgprov på Era logofärger. Ev. reproarbete debiteras med 400;-/timme. Vid repeatorder/återbeställning debiteras en start och inställningskostnad med 195;-/tryckfärg.

Orderbekräftelse

Vi sänder orderbekräftelse på alla order vars värde överstiger 1500;-. Order med logoapplicering bekräftas alltid med korrektur.

Min.order

På order under 1500:- debiteras expeditionsavgift på 200:-. Minsta antal för order är 5 st av en produkt om inget annat angivits i vår katalog eller webshop.

Prover

Vi sänder gärna prover till påseende. Prover av värde faktureras alltid. Krediteras i samband med retur inom 30 dagar. Prover som returneras ska vara i oskadat skick och i originalförpackningar. Returfrakten bekostas av kunden!

Returrätt/Köptrygghet

Köp tryggt, vi har godkänd kreditvärdighet, AA av Soliditet! Det är viktigt att Du väljer en pålitlig leverantör av Din företagsreklam. Med vår långa branschvana så är vi väl förtrogna med de krav som företag ställer på sina leverantörer - vi tar ansvar för det som levererats till Er. Ni har 14 dagars full returrätt på otryckta varor. Även på tryckta varor om felet är vårt.

Skatteregler

Företagsgåvor, gåvokort, julklappar till personal och kunder är skattefria om gåvans värde inte överstiger 400 kr exkl. moms (500 kr inkl. 25% moms). Vid gåva av matprodukter är värdet 445 kr exkl. matmoms (500 kr inkl. 12% moms) I värdet inräknas inte fraktkostnader

Showroom

Kom gärna och besök oss om Du vill se våra katalogprodukter och vårt övriga sortiment. Ring och boka ett besök i vårt showroom i Skurup. Vi kan gemensamt utforma Ert företags presentsortiment och anpassa produkter efter profilering och kostnader.

Utskick/Inslagning Present/Julpapper

Inslagning i present/julpapper 25-35:-/st
Present/julkartong 35:-/st
Extra ytteremballage, kartong mm 30:-/st
Hantering, bevakning, isstopp av kort mm 20:-/st
Utskrift adresskort 15:-/st

Vi skyddar dina person/företagsuppgifter

Som kund hos Actera ska ni känna er trygga med hur vi hanterar era företags- och personuppgifter. Med anledning av EU:s dataskyddsförordning GDPR (General Data Protection Regulation) förtydligar vi vår hantering av dessa uppgifter from 2018-05-25. Ta gärna del av vår hanteringspolicy här - Actera GDPR / Integritetspolicy