Mer än 25 års branschvana som leverantör av profilreklam & företagsgåvor till företag, landsting och kommuner.

Actera AB en trygg, erfaren och säker leverantör av företagsgåvor & profilreklam. I dessa digitala tider då många företag gömmer sig bakom sina hemsidor och webshopar så vågar vi visa upp vårt företag och den erfarenhet vi samlat på oss i mer än 25 år i branschen.

  • Vi har god ekonomi och högsta kreditbetyg hos UC.
  • 300 m2 kontor och utställning.
  • Lager ca 400 m2, 300 pallplatser.
  • Vi kan hantera, distribuera, förpacka osv med egen personal i våra lokaler.
  • Full kontroll på allt som lämnar vårt lager.
  • Kollektivavtal för anställda.
  • Oberoende, unika, egenproducerade magasin, "Form & Funktion" som skickas ut till alla Sveriges företag 2 ggr/år.
  • Vår långa erfarenhet och goda anseende gör att vi är en av få aktörer som har full tillgång till alla de stora välkända varumärkena.

Vi har levererat profilreklam till företag, landsting och kommuner i mer än 25 år. Har eget lager med lagerförda kampanj- och fokusprodukter. Genom åren har vi också fått ett mycket bra kontaktnät av trygga, duktiga och pålitliga leverantörer i Sverige, Europa och Asien. Vilket gör att vi vågar lova, bra kvalité, säkra och pålitlig leveransbesked när du beställer profilreklam, företagspresenter, gåvokort, sommargåvor, företagsjulklappar, påskgodis mm av oss. Många pratar gärna om pris och givetvis ska du som kund alltid få bästa möjliga förutsättningar. Men vi upplever också att kunder idag vill ha snabba, raka, enkla besked som de kan lita på när det gäller leveranssäkerhet, hållbarhet, miljö och kvalité. Med den erfarenhet vi har vågar vi utlova detta!

Låt dig inspireras i vår Form & Funktion katalog eller här i vår webshop. Naturligtvis kan ni alltid kontakta oss per telefon för personlig service! Vi gillar personlig kontakt och ett trevligt telefonsamtal. Vår ambition är att göra det smidigt och enkelt för dig som kund - och alltid till bästa möjliga förutsättningar.

Välkommen till oss på Actera!

Actera AB

Organisationsnummer
556589-0562
F-skattsedel
Finns
VAT nummer
SE556589056201
E-faktura
ekonomi@actera.se
E-post
info@actera.se
Telefonnummer
0411-498 50
Ansluten till Elretur
GDPR
PSI Member
REPA
SBPR
En god affär - Svensk Handel