Emma vattenkokare (EU) 1.2 l.

Välj Variant

Emma vattenkokare (EU) 1.2 l.

Art.nr. X-210


Förgyll vardagen med Emma. Steltons prisbelönta te- och kaffeserie Emma utökas nu med en vattenkokare i samma design. Emma vattenkokare är en estetiskt snygg, ljusblå stålkanna med rena linjer som matchar resten av Emma-seriens blå ton-i-ton-nyanser. Emma vattenkokare är lätt att använda. Den sladdlösa vattenkokaren rymmer 1,2 l och har uttagbart kalkfilter,torrkokningssäkring och automatisk avstängning vid kokpunkten. Emma vattenkokare är så snygg att den kan tas med till bordet.

Pris 1760,00 kr


Beräkna pris

Antal (Min.order 5 st)
Produktfärg

Blue

Totalpris kr

Prisspecifikation
Fråga oss / Begär Offert

st

Stelton

Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är ett välkänt varumärke inom dansk design. 1964 inledde Stelton ett samarbete med Arne Jacobsen, Danmarks ledande arkitekt och designer, vilket resulterade i den klassiska och ikoniska serien cylinda-line.
Stelton har genom åren samarbetat med många framstående designers och lanserat flertalet produkter som blivit klassiska i de skandinaviska hemmen, t.ex. termoskannan EM77 designad av Erik Magnussen samt Stockholm-kollektionen designad av Bernadotte & Kylberg.


Visa samtliga produkter från Stelton
Art.nr. X-210
Material Rostfritt stål;Träslag bok;PP plast;ABS-plast
Designer HolmbäckNordentoft
Serie Danish modern 2.0
Skötselråd Vattenkokarens yttersida kan torkas av med en mjuk trasa fuktad med varmt vatten och diskmedel. Torka efter med en mjuk, torr trasa eller diskhandduk. Använd aldrig skurpulver eller andra rengöringsmedel med slipeffekt, eftersom detta repar ytan. Vattenkokaren och filter ska regelbundet kalkas av och kalkavlagringar avlägsnas.
Mått (BxHxD) 26x16x20 cm
Vikt 1450 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.