Stelton hurricane H 24.5 cm

Välj Variant

Stelton hurricane H 24.5 cm

Art.nr. 495


Med sin välkända kreativa känsla för enkelhet, designade Maria Berntsen dessa stilrena hurricanes, som kan användas som mysbelysning i hemmet, såväl inom- som utomhus, året runt. Om hurricane lämnas utomhus i regnet, ser den smarta designen till att regnvattnet rinner av sig självt. Det svarta stengodset är vattentätt och hurricane klarar självklart av att lämnas utomhus även när temperaturen sjunker till minusgrader. Använd värmeljus eller blockljus max. Ø: 7 cm för den stora Hurricane och max. Ø: 6 cm för den liten.

Pris 480,00 kr


Beräkna pris

Antal (Min.order 10 st)
Produktfärg

Black

Totalpris kr

Prisspecifikation
Fråga oss / Begär Offert

st

Stelton

Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är ett välkänt varumärke inom dansk design. 1964 inledde Stelton ett samarbete med Arne Jacobsen, Danmarks ledande arkitekt och designer, vilket resulterade i den klassiska och ikoniska serien cylinda-line.
Stelton har genom åren samarbetat med många framstående designers och lanserat flertalet produkter som blivit klassiska i de skandinaviska hemmen, t.ex. termoskannan EM77 designad av Erik Magnussen samt Stockholm-kollektionen designad av Bernadotte & Kylberg.


Visa samtliga produkter från Stelton
Art.nr. 495
Material Stengods;Borosilikat
Designer Maria Berntsen
Serie Classic
Skötselråd Ytan tvättas i varmt vatten med diskmedel. Torkas grundligt med mjuk trasa. Tål inte diskmaskin.
Mått (BxHxD) 24.5x11.5x11.5 cm
Vikt 710 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.