Eldstickan Brandfilt

Välj Variant

Eldstickan Brandfilt

Art.nr. 10709-1


Det här är inte en bok, det är en brandfilt. En brandsäker inredningsdetalj från Eldstickan som är snygg nog att ligga framme var som helst i ditt hem, så att du snabbt kommer åt den om olyckan skulle vara framme! . Brandfilten är tillverkad av ett tätt glasfibermaterial som står mot temperaturer upp emot 500 grader. Förvara filten centralt och lättillgängligt i ditt hem. Låt alla familjemedlemmar veta var den finns och hur den ska användas. Eldstickans brandfilt är godkänd enligt europeisk standard SS-EN-1869. Omslag stl. 27,3 x 18 x 4,5 cm. Brandfilt: 1,0 x 1,0 m.
Min order 5 st – andra antal kontakta oss för pris!

Bara hos oss får du vid köp av minst 25 stycken två stycken fina ljuslyktor för värmeljus. Butikspris ca 150:-. Begränsat antal.Pris 395,00 kr


Beräkna pris

Antal (Min.order 5 st)
Produktfärg

svart

Totalpris kr

Prisspecifikation
Fråga oss / Begär Offert

st

Eldstickan Sthlm

Eldstickan Design.Tändstickor har funnits i 170 år men har i princip alltid sett likadana ut.Eldstickan ger dem ett helt nytt liv med vackra och lekfulla färger i eleganta glasflaskor. Idén till Eldstickan föddes 2017 när grundaren,svenska Martina Sahl, letade efter något vackert att tända sina ljus med. Hon tyckte det var dags att tändsticksasken fick en ny, mer elegant design och kom på konceptet med glasflaskan.

Hittar du inte din produkt eller färgkombination - kontakta oss vi har tillgång till hela Eldstickans sortiment!


Visa samtliga produkter från Eldstickan Sthlm
Art.nr. 10709-1
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Aktuellt lagersaldo Ej i lager