Horizon Pläd

Horizon Pläd

Art.nr. 1357


En designpläd inspirerad av landskap, jord och himmel. Designens mjuka fallande och stigande linjer skapar ett linjärt mönster. Ett diskret konstverk med skandinavisk touch som passar i alla hem. Fair Trade-märkta. Material: 50% alpackaull, 40% fårull, 10% microfiber. Färg, se bild. Stl. 130x200 cm. Lev. i presentkartong. Elvangs plädar är en kombination av skandinaviska designen och peruansk hantverkstradition. Varje pläd är underbart mjuk tack vare sin mix av alpacka, ull och microfibrer. Produkterna är tillverkade med integritet och stolthet, där etisk och rättvis handel ligger i centrum. Produceras i Peru för att använda sig av den peruanska traditionen av att väva textilier av hög kvalitet i alpackaull. Alla Elvang plädarna är Fair Trade-märkta. Skandinavisk textildesign när den är som bäst!

Min order 5 st - vid andra antal kontakta oss för pris!

Pris 775,00 kr


Beräkna pris

Antal (Min.order 5 st)

Totalpris kr

Prisspecifikation
Fråga oss / Begär Offert

st

Elvang Denmark

Elvangs plädar är en kombination av skandinaviska designen och peruansk hantverkstradition. Varje pläd är underbart mjuk tack vare sin mix av alpacka, ull och microfibrer.

Produkterna är tillverkade med integritet och stolthet, där etisk och rättvis handel ligger i centrum. Produceras i Peru för att använda sig av den peruanska traditionen av att väva

textilier av hög kvalitet i alpackaull. Alla Elvang plädarna är Fair Trade-märkta. Skandinavisk textildesign när den är som bäst!


Visa samtliga produkter från Elvang Denmark
Art.nr. 1357
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.