Stripes Pläd

Stripes Pläd

Art.nr. 10957-1


Med en klassisk touch är Stripes-kollektionens fina linjer och dekorativa fransar en vacker tidlös följeslagare som passar in i alla hem. En pläd som håller år efter år. Filten är vävd av underbart mjuk återvunnen alpacka och fårull. Alpacafibrer är mjukare, mer hållbara och varmare än andra naturfibrer. 100 % hållbara fibrer används i pläden. Elvang är rättvisemärkt på högsta nivå med World Fair Trade Organization (WFTO). Detta är en garanti för att pläden är tillverkad under lämpliga förhållanden för både miljö, människor och djur. Återvunnen alpackaull & fårull. Stl 130x200 cm. Vikt: ca. 560 gram.Alla plädar från Elvang är Fair Trade-märkta.
Lev. i presentkartong.

Min order 5 st - vid andra antal kontakta oss för pris!

Pris 750,00 kr


Beräkna pris

Antal (Min.order 5 st)

Totalpris kr

Prisspecifikation
Fråga oss / Begär Offert

st

Elvang Denmark

Elvangs plädar är en kombination av skandinaviska designen och peruansk hantverkstradition. Varje pläd är underbart mjuk tack vare sin mix av alpacka, ull och microfibrer.

Produkterna är tillverkade med integritet och stolthet, där etisk och rättvis handel ligger i centrum. Produceras i Peru för att använda sig av den peruanska traditionen av att väva

textilier av hög kvalitet i alpackaull. Alla Elvang plädarna är Fair Trade-märkta. Skandinavisk textildesign när den är som bäst!


Visa samtliga produkter från Elvang Denmark
Art.nr. 10957-1
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.