Hinza Väska Liten Green

Välj Variant

Hinza Väska Liten Green

Art.nr. 900117-5


Originalet. Med sin unika design och överlägsna användbarhet är väskan från Hinza lika självklar till stranden och utflykten som till festen eller samman-trädet. Väskan är utmärkt till smart förvaring och är samtidigt en färgglad inredningsdetalj. Den är praktisk till fritidssysslor och trädgårdsarbete då den är tålig och lätt att göra ren. Använd den som shopping-bag istället för butikernas plastpåsar och värna om miljön. Dess ergonomiska form gör att du bär den kroppsnära vilket är skonsamt för rygg och axlar. Väskan är svensk-tillverkad med originaldesign från 1950-talet. Stapelbar!

TILLVERKAD AV FÖRNYELSEBAR RÅVARA FRÅN VÄXTRIKET. Den här Hinzaväskan är producerad av grön plast från den förnyelsebara råvaran sockerrör. En förnyelsebar råvara är en naturlig resurs som ständigt fylls på till skillnad från fossil råvara som det kan ta flera miljoner år att bilda som till exempel olja.

Vid större antal kontakta oss för pris!

Priser

Antal 10 25 50 100
Pris/st 219,00 209,00 204,00 199,00


Beräkna pris

Antal (Min.order 10 st)
Produktfärg

Ljusblå

Totalpris kr

Prisspecifikation
Fråga oss / Begär Offert

st

Hinza

Hinza En Svensk Designklassiker. Hinzaväskan tillverkades första gången redan1950 av Perstorp AB, en pionjär inom plasttillverkning. Väskan blev snabbt mycket omtyckt i de svenska hemmen. Sedan 2008 tillverkas väskan av Hinza AB som drivs av Karin Bachstätter, barnbarns barn till Perstorp AB:s grundare. Produktionen sker i Sverige och är ISO-certifierad inom miljö och kvalitet.


Visa samtliga produkter från Hinza
Art.nr. 900117-5
Storlek L 32 cm, H 22 cm, B 15 cm
Rymmer 7,5 L / 10 kg
Material Grön polyetenplast, en bioplast där sockerrör använts som råmaterial istället för olja.
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.