Le Creuset Gryta 4,2 L

Välj Variant

Le Creuset Gryta 4,2 L

Art.nr. 100805-1


Originalet! 4,2 liter gjutjärn för livet! LeCreusets klassiska gjutjärnsgryta. En oumbärlig klassiker och ikon i köket. Sedan 1925 har grytan tillverkats i högsta kvalitet på Le Creusets eget gjuteri i Frankrike. Gjutjärn är känt för att vara ett av de bästa materialen till matlagning då värmen fördelas jämnt i grytan. Detta gör den perfekt till grytor mm. Gjutjärnsgrytan håller sig varm långt efter att värmen stängts av, en optimal egenskap som gör att den färdiglagade maten håller sig varm vid servering på bordet. Den emaljerade insidan gör att du på ett säkert sätt förvara maten i grytan utan att grytan rostar och maten blir fördärvad. Emaljen gör även att du enkelt rengör grytan. Gjutjärnsgrytan kan användas på alla värmekällor även induktion och tål både grill, ugn och att diskas i diskmaskin. LeCreuset lämnar livstidsgaranti på produkten! Stl. Ø 24 cm. Volym 4,2 L. Finns i 6 färger, svart, mattsvart, röd, orange, blågrön, grå. (Butiksvärde ca 2700: -)


Pris 1895,00 kr


Beräkna pris

Antal (Min.order 3 st)
Produktfärg

mattsvart

Totalpris kr

Prisspecifikation
Fråga oss / Begär Offert

st

Le Creuset

Le Creuset Gjutjärn är äkta hantverk som tillverkas i Frankrike efter samma metod sedan 1925. Klassiker och ett måste i alla
kök för den matlagningsintresserade. Hittar du inte din produkt - kontakta oss vi har tillgång till hela Le Creusets sortiment!


Visa samtliga produkter från Le Creuset
Art.nr. 100805-1
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.