Fairtrade Box 2022

Fairtrade Box 2022

Art.nr. 100895-2


Här har vi satt ihop en ask choklad där alla produkterna är märkta med Fairtrade. Malmö Chokladfabriks råvaror är alltid ansvarsfullt inköpta men givetvis är det litet extra kul när de också är certifierade Fairtrade. I den här boxen har vi prisbelönta kakor, storsäljande strutar och populära småkakor. Goda smaker och gott samvete är en bra grund för en smakfull upplevelse! Produktfakta: Kakorna är på 80g styck , strutarna väger 90g styck och Malmöbars är på 25g styck. Total nettovikt 430g.

Min order 5 st - vid andra antal kontakta oss för pris!

Pris 319,00 kr


Beräkna pris

Antal (Min.order 5 st)

Totalpris kr

Prisspecifikation
Fråga oss / Begär Offert

st

Malmö Chokladfabrik

Redan när kakaon kom till Malmö i slutet av 1800-talet tog Mazetti, som huserade i våra gamla lokaler, ett stort samhällsansvar. Vi vill gärna fullfölja den traditionen. Därför satsar vi på ekologiskt odlade kakaobönor, samverkar med Fairtrade och använder råvaror helt befriade från nötter och andra allergener.
Närproducerad ekologisk choklad i världsklass! Alla ska kunna få njuta av choklad - fritt från nötter, gluten och soja. Vad är väl roligare än att få ge bort något man är stolt över? Närproducerad choklad från Malmö Chokladfabrik är alltid ekologiskt tillverkad, alltid fri från nötter, gluten och soja och alltid jättegod! Choklad som fått många priser priser för såväl smaker som förpackningar. Som företagsgåva är choklad oslagbart, vem gillar inte tanken på en chokladpresent?


Visa samtliga produkter från Malmö Chokladfabrik
Art.nr. 100895-2
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.