Samsonite Spark SNG Eco 4-Hjul

Välj Variant

Samsonite Spark SNG Eco 4-Hjul

Art.nr. 100897-svart-1


Expanderbar mjuk trolley/kabinväska med 2 hjul. Draghandtag och handtag på toppen, sidan och botten. En framficka. Mellanskiva och packningsband i locket. Kombinationslås med TSA funktion. Material 100% Recyclex. Stl. 55x40x20 cm (55x40x23 expanderad) Volym 48,5/57 L. Vikt 2,5 kg. Färg, eco blå, svart (butikspris ca 1800:-)

Min order 3 st - vid andra antal kontakta oss för pris!

NÄR DU VILL HA NÅGOT UTÖVER DET VANLIGA!
Samsonite - vi bryr oss om miljön – och våra Spark SNG ECO väskor gör detsamma. Spark SNG ECO fortsätter i andan av vår bästsäljare Spark SNG, men den miljövänliga uppdateringen är tillverkad i tyg som görs av 100% återvunna PET-flaskor. Korkmaterialet som användas till detaljer på bärhandtag, logga, adresslapp och skyddet på baksidan är ett miljövänlig alternativ för listerna på dessa delar, som vanligtvis framställs av polyurethan. Stark, minimalistisk & trendig.

Pris 1295,00 kr


Beräkna pris

Antal (Min.order 3 st)
Produktfärg

Svart

Totalpris kr

Prisspecifikation
Fråga oss / Begär Offert

st

Samsonite

Alltsedan Samsonite grundades 1910 har vi tillverkat väskor av hög kvalitet som är gjorda för att hålla länge och för att möta resenärernas behov över hela världen. Samsonite är ledande inom väskbranschen när det gäller användning av nya material, skapandet av ikoniska designs och förbättra komforten kontinuerligt. Längs vägen har Samsonite varit först på plats med många nyheter som alla är grundade i traditionen av innovation. Väskmärket har fått sitt goda omdöme genom att alltid ha levererat resväskor av högsta kvalitet och varit först i branschen med att veta vad morgondagens resenärer vill ha sedan starten 1910.


Visa samtliga produkter från Samsonite
Art.nr. 100897-svart-1
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.