Samsonite Magnum Eco Medium

Välj Variant

Samsonite Magnum Eco Medium

Art.nr. 100901-svart


Mellanstor resväska med 4 lättrullande hjul. Draghandtag med 2 skenor. Handtag på toppen, sidan och botten. Har mellanskiva i locket och bottenfacket. Kombinationslås med TSA-funktion. Material, polypropylene . Inredning 100% recycled PET. Stl: 69x48x30 cm. Volym 82 L. Vikt 3,8 kg. Färg, Grafitgrå, Midningt Blue,. (butikspris ca 1900:-)

Min order 3 st - vid andra antal kontakta oss för pris!

NÄR DU VILL HA NÅGOT UTÖVER DET VANLIGA!
Samsonites Magnum ECO kollektion tillverkas i Europa av återvunnet konsumentavfall: för resväskans skal används återvunna yoghurtbägare och för fodret återvunna PET-flaskor. En innovativ satsning på hållbarhet & miljön för resenärer som önskar en solid, säker och underbar resepartner. Kollektionen levereras i en återvunnen förpackning - allt detta utan att göra avkall på komfort eller kvalité. En kombination av hållbarhet & miljötänk, säkerhet, lätthet och stort packningsutrymme som är mer än redo för din nästa resa! . Förbättra ditt klimatavtryck, vart du än åker, med en Magnum ECO resväska!

Pris 1295,00 kr


Beräkna pris

Antal (Min.order 3 st)
Produktfärg

Svart

Totalpris kr

Prisspecifikation
Fråga oss / Begär Offert

st

Samsonite

Alltsedan Samsonite grundades 1910 har vi tillverkat väskor av hög kvalitet som är gjorda för att hålla länge och för att möta resenärernas behov över hela världen. Samsonite är ledande inom väskbranschen när det gäller användning av nya material, skapandet av ikoniska designs och förbättra komforten kontinuerligt. Längs vägen har Samsonite varit först på plats med många nyheter som alla är grundade i traditionen av innovation. Väskmärket har fått sitt goda omdöme genom att alltid ha levererat resväskor av högsta kvalitet och varit först i branschen med att veta vad morgondagens resenärer vill ha sedan starten 1910.


Visa samtliga produkter från Samsonite
Art.nr. 100901-svart
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.