Pepparkvarn Set 26 by Tareq Taylor

Välj Variant

Pepparkvarn Set 26 by Tareq Taylor

Art.nr. 10953-1


Set om två kryddkvarnar i serien Himalaya från Kitchenware by Tareq Taylor. Kvarnarna är tillverkade av FSC®-certifierat akaciaträ med keramisk kvarninsats. Du justerar enkelt malningsgraden högst upp på kvarnen, så att du själv bestämmer hur grovt eller fint du vill mala. Höjd 26 cm, Ø 6,5 cm. Två olika färger: Indigo, Svart.
Min order 5 set - vid andra antal kontakta oss för pris!


Pris 625,00 kr


Beräkna pris

Antal (Min.order 5 st)
Produktfärg

svart

Totalpris kr

Prisspecifikation
Fråga oss / Begär Offert

st

Tareq Taylor

Tareq Taylor är en av Sveriges mest framstående och eftertraktade kockar.

Tareq har haft ett av Malmös mest kända kafeér – Slottsträdgårdens kafé och innan dess Trappa ner. Idag driver han sin egen restaurang Kockeriet i Malmö och Paul Taylor Lanthandel i Stockholm tillsammans med kockkollegan Paul Svensson. Tareq har engagerat sig i en fråga som står honom nära hjärtat, att få till bättre mat för människor genom Maten é klar. I köket i Lund lagas det färdigrätter som ska ge en högre måltidsupplevelse med mat lagad från grunden på 100% naturliga råvaror.

Han har setts i de uppskattade tv-programmen Tareq Taylor´s Nordic Cookery (BBC/TV4), Trädgårdstider (SVT) och Lyckomaten (SVT). 2021 är det premiär för Tareqs matresa på SVT. Tareq vann Kockarnas kamp 2017 (TV4) och fick samma år utmärkelsen Bästa Malmöambassadör. Han lagar för tredje året mat till de medverkande på Stjärnorna på slottet (SVT), år 2018, 2019 och 2020. Det har blivit många kokböcker både tillsammans med Ester Bonnier och i Books by Tareq Taylor. Han håller ofta föreläsningar och är flitigt anlitad som moderator och programledare för olika event och gör gästspel runtom i landet.

Tareq har ett brinnande intresse för matlagning, ekologi och odling. Med sin kunskap, humor och karisma har han nått in i människors hjärtan och tänt nytt liv i matlagningens konst.


Visa samtliga produkter från Tareq Taylor
Art.nr. 10953-1
Förpackning inslagning
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.