Bitz Cabaretset Bronze med serveringsgafflar

Välj Variant

Bitz Cabaretset Bronze med serveringsgafflar

Art.nr. 100824-1


Består av en svartlaserad träbricka och tre skålar i stengods, 10 cm, med en vacker, blank bronsmetallglasyr på insidan och matt svart på utsidan. (Butiksvärde 500: -)

Min order 10 set – vid andra antal kontakta oss för pris.

Vid köp av 25 stycken ingår ett bestickset med sex stycken serveringsgafflar. Värde ca 200:-. Levereras separat. Begränsat antal.

Pris 249,00 kr


Beräkna pris

Antal (Min.order 10 st)

Totalpris kr

Prisspecifikation
Fråga oss / Begär Offert

st

Bitz

Bitz-serien är utvecklad i nära samarbete med Christian Bitz och bjuder på robust stengods i grå och svarta nyanser, bestick i svart stål, mässingsfärgat stål och stål med satinfinish, karaffer och vattenglas i miljökristall samt enskilda andra produkter till maten, köket och din sundhet. Christian Bitz har en MSC i människokost, och är forskningschef vid Herlev och Gentofte Hospital i Köpenhamn, där han är involverad i ett stort antal forskningsprojekt och utveckling av patienternas mat. Christian Bitz har varit värd och expert på flera danska TV-program, bland annat ’Danmarks största kur’ med mer än 150.000 registrerade i januari 2015, och har tidigare varit värd på DR1 med konsumentprogrammet ’MatMagasinet Bitz & Frisk’. Christian Bitz är en av Danmarks mest populära talare, som entusiastiskt förmedlar sin hälsokunskap på ett underhållande sätt som alla kan förstå och använda i vardagen. Christian Bitz är författare till åtta bästsäljande böcker i både Danmark och utomlands.


Visa samtliga produkter från Bitz
Art.nr. 100824-1
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.