Profilerad Dryck

Dryck med kundanpassad förpackning och etikett. Marknadsför ert företag med profilerat vatten. Etiketten skall kommunicera ert budskap och den kan du designa helt själv. Reklamvatten är perfekt på mässor, konferenser, mötesrum, lobby etc. Profilerat vatten är alltid trevligt att erbjuda till både kunder, anställda och besökare på ditt företag. Finns i 33 cl och 50 cl med stilla eller kolsyrat vatten. Vill nu ha ett förslag på hur ert profilvatten skulle kunna se ut så maila oss din logo och förfrågan så fixar vi, Actera Profilreklam, ett kostnadsfritt förslag åt er.

Beställ Profilerad dryck och Reklamvatten från Actera Profilreklam9 produkter

Julmust & Påskmust
MER INFO
Julmust & Påskmust

Sprid extra god julstämning med egen julmust! Jul- och påskmust 500ml med egen eti...

10,95 kr

Profilvatten 500ml
MER INFO
Profilvatten 500ml

Profilvatten/Reklamvatten 500ml Vår 500ml, är Sveriges populäraste vattenflaska me...

7,53 kr

Profilvatten 330ml
MER INFO
Profilvatten 330ml

Profilvatten/reklamvatten 330mlPassar perfekt i jackfickan eller handväskan.Flaska...

7,53 kr

Profilerad energidryck 250ml
MER INFO
Profilerad energidryck 250ml

Profilerad energidryck som ger ert varumärke en energi-boost av högsta kvalité. Pa...

11,55 kr

Kyltunna
MER INFO
Kyltunna

Inget går upp mot en kall och svalkande flaska vatten. En kyl av otrolgit hög kva...

3916,00 kr

Profilerade PET-flaskor 330ml
MER INFO
Profilerade PET-flaskor 330ml

Profilerade PET-flaskor 330ml Perfekt för kontoret, hotellet och restaurangen som ...

7,53 kr

Profilerade PET-flaskor 500ml
MER INFO
Profilerade PET-flaskor 500ml

Profilerade PET-flaskor 500ml Perfekt för kontoret, hotellet och restaurangen som ...

7,53 kr

Extra kylvepa kyltunna TK65
MER INFO
Extra kylvepa kyltunna TK65

Extra profilering till TK65 för att byta motiv inför mässan, eventet eller annat. ...

1225,00 kr

Profilerad must 500ml Jul/påsk
MER INFO
Profilerad must 500ml Jul/påsk

Sprid extra god stämning med egen must! Jul- och påskmust 500ml med egen etikettla...

7,53 kr

Profilerad Dryck - Reklamvatten

Törst är en känsla av att kroppen behöver vatten. Därför är vatten med egen etikett perfekt att dela ut när vi behöver fylla på med vätska. Att kunna fylla på med vätska är A och O för alla. Våra kroppar består av ca 60% vatten, inte undra på att den behöver fyllas på ordentligt dagligen.

Reklamvatten med egen etikett

Marknadsför ert företag med anpassad förpackning och etikett - profilerat vatten - adwater. Etiketten skall förmedla ert budskap och den kan du designa helt själv. Reklamvatten är perfekt på mässor, konferenser, mötesrum, lobby etc. Profilerat vatten är alltid trevligt att erbjuda till både kunder, anställda och besökare på ditt företag. Det är marknadsföring som sprids. Profilerad dryck kan vara så mycket mer än bara stilla eller kolsyrat vatten, vi erbjuder även andra drycker så som, energidrycker, proteinshakes, läsk, must och till och med öl!! Alla dessa profilerade drycker går att få med eget tryck från lågt antal till bra priser.

Kort fakta om profilerat vatten

Finns i 33 cl och 50 cl petflaskor. Alla PET-flaskor produceras med återvunnen PET från det svenska Retursystemet. Reklamvatten finns att få med olika smaker eller med stilla eller kolsyrat vatten. Produceras direkt på beställning för längsta hållbarhet och kortast leveranstid. Innehåller endast naturligt och äkta svenskt vatten av högsta kvalité.

Energidryck med egen etikett

Energidryck erbjuder vi i 25 cl burk. Vi erbjuder osötat alternativ om du ej vill ha tillsatt sötningsmedel. Energidrycken är boostad med vitaminer. Energidryck är alltid populärt och givetvis kan du profilera hela buken med ditt eget tryck i 4-färg. Kontakta oss för kostnadsfria designförslag på din energidryck med tryck.

Vatten med eget tryck

Standard på flaskorna är etiketter eller dekaler som finns i vitt eller transparent material. Alla trycks digitalt i 4-färg. Detta ger dig stora möjligheter till en cool och iögonfallande design på ditt profilerade vatten till konferens eller mässa. Första intrycket är alltid viktigt och reklamvatten ger dig möjlighet att koppla ditt varumärke till hälsa, kraft och sundhet.