Baltimore trail kylryggsäck

Välj Variant

Baltimore trail kylryggsäck

Art.nr. C-501419


Minimalistisk kylryggsäck tillverkad i vattenavvisande nubuck-PU. Kylryggsäcken är isolerad med extra tjockt skum och fodret på väskan är av så kallad PEVA som är enkel att hålla ren och fräsch. En väska som passar lika bra till stranden och båten som till vildmarksäventyret.


Nu ingår 6 månader med Arcy & DN + allt!
I appen Arcy hittar du över 100 av Sveriges mest populära magasin! Titlar som amelia, Allt om Mat, Damernas Värld, Illustrerad vetenskap, M-Magasin, Sköna Hem, Allt om Trädgård, Teknikens Värld och många fler. Dessutom ingår Expressen som e-tidning varje dag. Utöver detta får du även: DN.se – alla artiklar på DN.se och i DN-appen. Utöver detta alla artiklar på Expressen.se och i Expressen-appen samt e-tidningen och all live sport. Över 40 lokala nyhetssajter och appar – från Sydsvenskan i söder till Östersunds-Posten i norr. Dessutom alla artiklar på teknikensvarld.se, mama.nu, skonahem.se, alltomresor.se, levaochbo.se, alltommat.se, halsoliv.se och amelia.se. Prenumerationen sägs upp automatiskt efter 6 månader. Värde 1.194 kr

Priser

Antal 10 25 50 100
Pris/st 399,00 389,00 379,00 369,00


Beräkna pris

Antal (Min.order 1 st)
Produktfärg

Svart

Totalpris kr

Prisspecifikation
Fråga oss / Begär Offert

st

Vinga

Vinga fokuserar på smarta och snygga produkter för hem och friluftsliv. Design, funktionalitet och miljö är vad som styr processen att ta fram nya produkter och gåvor för anställda och kunder på företag. Produkterna kommer alltid fint förpackade. Vinga skapar minnen!


Visa samtliga produkter från Vinga
Art.nr. C-501419
Material Polyurethane,polyester
Höjd 34 cm
Bredd 15 cm
Längd 31.5 cm
Dimensioner 31 x 15 x 34cm
Vikt 850 gram
Leveranstid 1-2 dagar utan tryck
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.