Alfi Termos Kulan

Välj Variant

Alfi Termos Kulan

Art.nr. 100743-4

Den klassiska Kulan-kannan formgavs 1985 av Ole Palsby som döpte den till Modern Classic No. 1. Kulan-kannan är världens mest sålda termoskanna. Den har vunnit åtskilliga priser och har visats på Museum of Modern Art (MOMA) i New York. Idag framstår den runda klassikern som lika elegant, modern och estetiskt tilltalande som när den formgavs för mer än 30 år sedan.

Kannan håller innehållet kallt/varmt under lång tid tack vare att klotet är den geometriska form som har störst volym i relation till ytan. AlfiDur-insats med dubbla väggar som verkar isolerande och härdat vakuum-glas. Praktiskt skruvlock. Håller vätskor varma i 12 timmar och kalla i 24 timmar. Tack vare gediget hantverk, framtidstänkande teknik och en känsla för design har Alfi i mer än hundra år varit den okrönta kungen av termoskannor. Rymmer 1 L.
Finns i 5 olika färger.

Min order 5 st. Vid större antal kontakta oss för pris.

Pris 299,00 kr


Beräkna pris

Antal (Min.order 5 st)
Produktfärg

Frost Vit

Totalpris kr

Prisspecifikation
Fråga oss / Begär Offert

st

Alfi®

Alfi är ett tyskt varumärke som grundades 1914 av Carl Zitzmann. Samarbetet med erkända designers från hela världen har skapat flera modeller av isoleringskannor. Den mest berämda och välkända är Kulan! Det är med stolthet dem säger att produkterna är tillverkade i Tyskland och har 10 års garanti. Alla plastmaterial och lackfärger är perfekt anpassade till själva förbrukningen av produkterna. Produkterna är fria från gifter och är återvinningsbara. Alfi har fått ca 70 olika designpriser genom åren.


Visa samtliga produkter från Alfi®
Art.nr. 100743-4
Rymmer 1 L
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.