Manhattan Pläd

Manhattan Pläd

Art.nr. 1294

Manhattan är inspirerad av New York´s Manhattan och de raka gatulinjerna och kvadratiska kvatersbyggnader. En design med klassiskt tidlöst och modernt nytänkande. Tillverkade i en av världens finaste fibrer från den peruanska Alpacan. Med en touch av modern skandinavisk design. En kombination av det bästa av två världar. Lyxiga plädar som är tillverkade med integritet och stolthet, etisk och rättvis handel. Alla plädar från Elvang är Fair Trade-märkta. Material: 50% alpackaull, 40% fårull, 10% microfiber. Stl. 130x200 cm. Lev. i presentkartong.

Min order 5 st - vid andra antal kontakta oss för pris!

Pris 675,00 kr


Beräkna pris

Antal (Min.order 5 st)

Totalpris kr

Prisspecifikation
Fråga oss / Begär Offert

st

Elvang Denmark

Elvangs plädar är en kombination av skandinaviska designen och peruansk hantverkstradition. Varje pläd är underbart mjuk tack vare sin mix av alpacka, ull och microfibrer.

Produkterna är tillverkade med integritet och stolthet, där etisk och rättvis handel ligger i centrum. Produceras i Peru för att använda sig av den peruanska traditionen av att väva

textilier av hög kvalitet i alpackaull. Alla Elvang plädarna är Fair Trade-märkta. Skandinavisk textildesign när den är som bäst!


Visa samtliga produkter från Elvang Denmark
Art.nr. 1294
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.