Ögon Cacao Ullpläd

Art.nr. 100595-1

Klippan Ullpläd Ögon Cacao. Design Olle Eksell.En helt unik och mycket limiterad upplaga av en fantastisk ullpläd. Designen alla känner igen. De berömda ögonen kom till när designern Olle Eksell skapade Sveriges första designprogram för företaget Mazetti. Efter det har de kommit att bli en sann klassiker inom svensk design. Pläden är försedd med en skinntag som intygar exklusiviteten och den begränsade upplagan.Tillverkad av Klippan Yllefabrik i renaste 100% lammull. Stl. 135x170 cm. Lev. i Klippan Originalkartong.
Min order 5 st – vid andra antal kontakta oss för pris.

Olle Eksell.Hans karriär saknar motstycke i svensk reklamhistoria. Olle Eksell var kreatören som var före sin tid, som när han 1956 för Mazetti skapade Sveriges första designprogram med de berömda ögonen - en sann klassiker inom svensk design. Hans illustrationer pendlar mellan det galna, fantasifulla direkta och det geometrisk abstrakta.

Limited Edition - Pläden finns i en begränsad upplaga och säljs endast under 2020


Pris 360,00 kr


Beräkna pris

Antal  (Min.order 5 st)

Totalpris
kr


Prisspecifikation
Fråga oss / Begär Offert

stKlippan Yllefabrik

Ett företag med 100 åriga anor. Välkända formgivare med klassiska och samtida designer. Inget går upp mot en mjuk pläd i renaste ull.Svep in dig i pläden och läs en god bok i favoritfåtöljen. Hittar du inte din produkt - kontakta oss vi har tillgång till hela Klippans sortiment!


Visa samtliga produkter från Klippan Yllefabrik
Art.nr. 100595-1
Storlek 135x170 cm
Förpackning Klippan Yllefabrik Originalkartong
Design Olle Eksell
Limited Edition Begränsad upplaga som säljs endast 2020
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.