Salta Lådan

Salta Lådan

Art.nr. 100893-2

Att salt spetsar och förbättrar smaken av choklad är känt sedan länge och kanske är det därför dessa tre chokladsorter alla tillhör bästsäljarna. Havssalt är en mörk chokladkaka gjord på kakao från Sao Tomé, Saltstänk är en mjölkchoklad med kakao hämtad från Peru. Salt Karamell & Kardemumma-struten är en dark milk vilket innebär att det rent tekniskt är en mörk choklad, fast med en gnutta mjölk i sig för en krämigare smakupplevelse. Två salta Malmöbars, Salt Karamell & Kardemumma och Lakrits/Havssalt. Produktfakta: Struten innehåller 14 bitar (90g) choklad och kakorna är på 80g styck medan Ö-kakan är på 55g. Total netto vikt 300g.

Min order 5 st - vid andra antal kontakta oss för pris!

Pris 269,00 kr


Beräkna pris

Antal (Min.order 5 st)

Totalpris kr

Prisspecifikation
Fråga oss / Begär Offert

st

Malmö Chokladfabrik

Redan när kakaon kom till Malmö i slutet av 1800-talet tog Mazetti, som huserade i våra gamla lokaler, ett stort samhällsansvar. Vi vill gärna fullfölja den traditionen. Därför satsar vi på ekologiskt odlade kakaobönor, samverkar med Fairtrade och använder råvaror helt befriade från nötter och andra allergener.
Närproducerad ekologisk choklad i världsklass! Alla ska kunna få njuta av choklad - fritt från nötter, gluten och soja. Vad är väl roligare än att få ge bort något man är stolt över? Närproducerad choklad från Malmö Chokladfabrik är alltid ekologiskt tillverkad, alltid fri från nötter, gluten och soja och alltid jättegod! Choklad som fått många priser priser för såväl smaker som förpackningar. Som företagsgåva är choklad oslagbart, vem gillar inte tanken på en chokladpresent?


Visa samtliga produkter från Malmö Chokladfabrik
Art.nr. 100893-2
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.