Moments of Play Steggolf

Moments of Play Steggolf

Art.nr. 11020-2


Exklusivt steggolf-spel. Spelet består av en målställning och sex par bollar som är fastbundna i ett snöre, och går ut på att man ska få så många poäng som möjligt genom att kasta bollarna så att de hänger kvar på stegens steg. Spelreglerna medföljer och spelet levereras i en tygväska för transport och förvaring av spelet. Spelet levereras omonterat. Tillverkat i robust och vackert betsat gummiträ med ett fint och naturligt utseende. Förvara spelet torrt och rengjort skick så håller spelet längre och du får större glädje av det. Produkten är tillverkad i FSC®-certifierad gummiträ (FSC-C166612)

Min order 3 st - vid andra antal kontakta oss för pris!

Pris 795,00 kr


Beräkna pris

Antal (Min.order 3 st)

Totalpris kr

Prisspecifikation
Fråga oss / Begär Offert

st

Moments of Play

Moments of Play
Det bor ett litet barn i de flesta av oss, och både unga och gamla kan njuta av det trevliga sällskapet av ett roligt spel, oavsett om vi är i samma lag eller tävlar mot varandra.I vår Moments of Play-kollektion hittar du välkända och populära, exklusiva spel i snygg och funktionell design, de flesta för utomhusbruk och alla med detaljerade spelinstruktioner, så att alla deltagare får ut det mesta av spelet.
Vackra att se på - roliga att leka med!

Design: Steffensen & Würtz
Thomas Steffensen och Pia Würtz har båda studerat industriell design vid Aalborg Universitet och sedan 2010 har de arbetat med design och produktutveckling. Nyfikenhet, ärlighet och öppenhet genomsyrar deras design, som utmanar och utforskar funktion, form och detaljer.

FSC-Certifiering
Forest Stewardship CouncilTM (FSCTM) är en global, icke-vinstdrivande organisation som ägnar sig åt att främja ansvarsfull skogsförvaltning över hela världen. FSC definierar standarder baserade på överenskomna principer för ansvarsfullt skogsskötsel som stöds av miljömässiga, sociala och ekonomiska intressenter. För mer information, besök www.fsc.org. Genom att välja en FSC-certifierad produkt stödjer du ett ansvarsfullt skötsel av världens skogar.
Många av Moments of Plays produkter är gjorda av FSC-certifierat trä.


Visa samtliga produkter från Moments of Play
Art.nr. 11020-2
Storlek 58x59x91,5 cm
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.