Samsonite Spark SNG Eco Medium 4-Hjul

Välj Variant

Samsonite Spark SNG Eco Medium 4-Hjul

Art.nr. 100899-marin

Expanderbar mellanstor resväska med 4 hjul. Draghandtag och handtag på toppen, sidan och botten. En framficka. Mellanskiva och packningsband i locket. Kombinationslås med TSA funktion. Material 100% Recyclex. Stl. 67x44x27 cm (67x44x31 cm expanderad) Volym 82/92 L. Vikt 3,2 kg. Färg, eco blå, svart (butikspris ca 2000:-)

Min order 3 st - vid andra antal kontakta oss för pris!

NÄR DU VILL HA NÅGOT UTÖVER DET VANLIGA!
Samsonite - vi bryr oss om miljön – och våra Spark SNG ECO väskor gör detsamma. Spark SNG ECO fortsätter i andan av vår bästsäljare Spark SNG, men den miljövänliga uppdateringen är tillverkad i tyg som görs av 100% återvunna PET-flaskor. Korkmaterialet som användas till detaljer på bärhandtag, logga, adresslapp och skyddet på baksidan är ett miljövänlig alternativ för listerna på dessa delar, som vanligtvis framställs av polyurethan. Stark, minimalistisk & trendig.

Pris 1395,00 kr


Beräkna pris

Antal (Min.order 3 st)
Produktfärg

Marin

Totalpris kr

Prisspecifikation
Fråga oss / Begär Offert

st

Samsonite

Alltsedan Samsonite grundades 1910 har vi tillverkat väskor av hög kvalitet som är gjorda för att hålla länge och för att möta resenärernas behov över hela världen. Samsonite är ledande inom väskbranschen när det gäller användning av nya material, skapandet av ikoniska designs och förbättra komforten kontinuerligt. Längs vägen har Samsonite varit först på plats med många nyheter som alla är grundade i traditionen av innovation. Väskmärket har fått sitt goda omdöme genom att alltid ha levererat resväskor av högsta kvalitet och varit först i branschen med att veta vad morgondagens resenärer vill ha sedan starten 1910.


Visa samtliga produkter från Samsonite
Art.nr. 100899-marin
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.