Softybag

Art.nr. 900102-2

SOFTYBAG. Softybag är lika stilren, enkel och portabel som den är användbar. Nedpackad tar den inte mer plats än en necessär, uppfylld erbjuder den sittplats för upp till tre personer eller en bekväm bädd för dig själv. Fyll den på några sekunder med ett par drag genom luften. Använd i vattnet, på stranden, klipporna eller varför inte som extrasäng när du får gäster eller behöver fler platser framför TVn.Softybag är ett registrerat varumärke med mönsterskyddad design.
Min order 5 st.

Går att logomärka - kontakta oss för pris!

SÅ HÄR ENKELT FYLLER DU SOFTYBAG. Snabbaste och enklaste uppfyllningen kallar vi “Scooping Air Metoden”. Håll din Softybag vid öppningen och dra den raklång genom luften. Se till att du stänger öppningen innan rörelsen avslutas. Upprepa rörelsen 3-4 gånger tills den har ca 70% luft. Försegla sedan och knäpp spännet. När du vill rulla ihop bagen, öppnar du spännet och rullar ihop softybagen från huvudänden och lägger den i medföljande påse. Superenkelt!
Pris 360,00 kr


Beräkna pris

Antal  (Min.order 5 st)
Produktfärg

Röd


Totalpris
kr


Prisspecifikation
Fråga oss / Begär Offert

stSoftybag®

Softybag. Allt för ofta inser man inte förrän i sista sekunden att man glömde något. Mjölken är slut. Inga rena strumpor. Laddaren är på jobbet. Men till skillnad från det du hittar i butiken runt hörnet är den perfekta sommarprylen mer sällsynt. Därför kom Softybag till. Det är en elegant, slitstark bädd av nylon som manuellt fylls med 600 liter luft på sekunder utan pump eller lungor. Den är lika bra som flytmadrass i havet som viloplats om planet är försenat. Vi blickade tillbaka till sommardagarna. Man ville ju soltorka efter säsongens första bad eller relaxa efter volleybollmatchen. Varför var det hårda gräset eller de envisa sandkornen alltid de enda alternativen? Tänk om du kunde få med dig den perfekta prylen att sitta, ligga, chilla, dricka, snacka, sola och läsa i. Och tänk om den prylen fick plats i samma smidiga väska som solkrämen och brillorna? Softybag blir sommarprylen du aldrig glömmer.


Visa samtliga produkter från Softybag®
Art.nr. 900102-2
Material Polyester
Mått uppblåst 175x75x50 cm
Mått förpackad i förvaringspåse 12x20x30 cm
Vikt 760 g
Maxkapacitet 300 kg
Färger svart, röd, blå
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.