Lucie Hurricane

Välj Variant

Lucie Hurricane

Art.nr. 100980-gul


I mötet mellan de karakteristiska färgerna och glasets enkla form är denna oljelampa skapad för en modern stil. När ljusets flamma dansar bakom glaset skapas ett fint och behagligt ljus i rummet. Lucie är producerad i glas i olika fina färger med inspiration från naturen; “Amber” som bärnsten som har legat i havet i tusentals år, “Azure” som havets djupblå färg och “Smoke” som röken från en nyss slocknad eld. Lucie kan användas både utomhus och inomhus och har ett enkelt och estetiskt utseende där färg och simpel funktion får stå i centrum.

Ljuskällan till Lucie oljelampa är 100 % vegetabiliska oljeljus som säljs separat - ingår ej! Se länk Vegetaliska Oljeljus

Pris 279,00 kr


Beräkna pris

Antal (Min.order 4 st)
Produktfärg

Amber - gul

Totalpris kr

Prisspecifikation
Fråga oss / Begär Offert

st

Stelton

Stelton har varit synonymt med exklusiv, dansk design i över 50 år. Klassisk design med sin karakteristiska stramhet och enkelhet. Världsberömda designers som Arne Jacobsen och Erik Magnussen har lagt grunden för Steltons design. Steltons vision är att berika människors vardag med kvalitativ design som är både funktionell, innovativ och överraskande. Steltons produkter har ett tidlöst formspråk som utstrålar skandinavisk minimalism. Namnet Stelton är en kombination av Stellan och Carton, vilket är namnen på de två vännerna som grundade företaget på 1960-talet.
Hittar du inte din produkt - kontakta oss vi har tillgång till hela Steltons sortiment!


Visa samtliga produkter från Stelton
Art.nr. 100980-gul
Storlek 8,5 x 17,5 cm
Färg Azure (blå) Amber (gul) Smoke (rökfärgad)
Material Borosilikatglas och ABS plast
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.