One Pan by Tareq Taylor

One Pan by Tareq Taylor

Art.nr. 100740

Tareq Taylor Stekpanna - One Pan. ONEPan är världens första cirkulära stekpanna. En premiumstekpanna med bättre och snabbare resultat i matlagningen. Återvunnet material. Svensk tillverkning och ett unikt retursystem.
"När däcken på bilen är slitna byter vi däcken, inte bilen", säger Tareq Taylor. När din stekpannan börjar bli sliten returnerar du den till Kitchenware by Tareq Taylor och får en annan, likadan nymålad stekpanna i retur till en lägre kostnad. Den slitna stekpannan genomgår en unik process som återställer den i nyskick för att få ett nytt liv. Det betyder att livslängden blir avsevärt mycket längre för själva stekpannan eftersom det enbart är ytan som fräschas upp.
Läs mer här!

ONEPan är tillverkad i Sverige av återvunnen aluminium och rostfritt stål. Keramisk beläggning tillverkad utan PFAS-ämnen och farliga plaster, som garanterar en perfekt värmefördelning och en jämn temperatur vid matlagningen.

"ONEPan är långt mer än en vanlig stekpanna. Detta är ett steg i en cirkulär revolution med köksprodukter som finns i alla världens hem. ONEPan är först ut och var självklar för mig. Vi arbetar för att göra våra produkter cirkulära och klimatvänliga. Vi strävar efter att omvandla avfall till nya resurser och är övertygade om att en cirkulär affärsmodell är vägen framåt.” säger Tareq.

Fördelar:
Handgjuten i Sverige
Cirkulärt och klimatvänligt
Tillverkad av återvunnen aluminium
Fungerar på alla värmekällor, i ugn upp till 300c
Tål att diskas i diskmaskin

Pris 1195,00 kr


Beräkna pris

Antal (Min.order 2 st)

Totalpris kr

Prisspecifikation
Fråga oss / Begär Offert

st

Tareq Taylor

Tareq Taylor är en av Sveriges mest framstående och eftertraktade kockar.

Tareq har haft ett av Malmös mest kända kafeér – Slottsträdgårdens kafé och innan dess Trappa ner. Idag driver han sin egen restaurang Kockeriet i Malmö och Paul Taylor Lanthandel i Stockholm tillsammans med kockkollegan Paul Svensson. Tareq har engagerat sig i en fråga som står honom nära hjärtat, att få till bättre mat för människor genom Maten é klar. I köket i Lund lagas det färdigrätter som ska ge en högre måltidsupplevelse med mat lagad från grunden på 100% naturliga råvaror.

Han har setts i de uppskattade tv-programmen Tareq Taylor´s Nordic Cookery (BBC/TV4), Trädgårdstider (SVT) och Lyckomaten (SVT). 2021 är det premiär för Tareqs matresa på SVT. Tareq vann Kockarnas kamp 2017 (TV4) och fick samma år utmärkelsen Bästa Malmöambassadör. Han lagar för tredje året mat till de medverkande på Stjärnorna på slottet (SVT), år 2018, 2019 och 2020. Det har blivit många kokböcker både tillsammans med Ester Bonnier och i Books by Tareq Taylor. Han håller ofta föreläsningar och är flitigt anlitad som moderator och programledare för olika event och gör gästspel runtom i landet.

Tareq har ett brinnande intresse för matlagning, ekologi och odling. Med sin kunskap, humor och karisma har han nått in i människors hjärtan och tänt nytt liv i matlagningens konst.


Visa samtliga produkter från Tareq Taylor
Art.nr. 100740
Storlek 28 cm
Höjd 6 cm
Material Aluminium
Vikt 1,4 kg
Färg Svart
Garanti 2 år
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.