Tina Nordström -Käka Gott Månad För Månad

Välj Variant

Tina Nordström -Käka Gott Månad För Månad

Art.nr. 10884-2

I sin nya efterlängtade kokbok som omfamnar hela året, tar vår egen Mat-Tina ut svängarna rejält! Matglädjen, årstiden och råvaran är i fokus månad för månad. Här bjussar Tina på nya spännande recept och supersmarta tips och tricks i överflöd. Laga Tinas godaste mat året om – gott, enkelt och alltid med en härlig twist! Tinas devis är att det ska vara roligt att laga mat och det får gärna vara enkelt! Käka gott månad för månad är boken som gör det enkelt och kul att laga käk i säsong, där varje månad får ett eget kapitel med tips om vad man ska fylla skafferiet med och vad som är bra att frysa in och bjuda på när grannen oväntat knackar på. Och massor av goda recept och inspiration och peppning till alla matälskare där ute i köken så klart! Boken är på 200 sidor.-
Min order 5 st – vid andra antal kontakta oss för pris.

Pris 259,00 kr


Beräkna pris

Antal (Min.order 5 st)
Färg

Totalpris kr

Prisspecifikation
Fråga oss / Begär Offert

st

Tina

I Tinas kök så är det bullrigt, högt i tak och långt ifrån perfekt. Precis som det ska vara när man lagar mat. Här finns varken induktionshäll, stora rostfria köksmaskiner eller ens diskmaskin. I Tina´s ögon är det ändå vackert, rejält och gediget.
Kollektionen är designad av Linda Svensson Edevint.
Här finns allt från självklara redskap med enkel design till uppläggningsfat med retro känsla, precis sådana produkter som Tina själv använder i köket.


Visa samtliga produkter från Tina
Art.nr. 10884-2
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.