Polar Unite

Polar Unite

Art.nr. 11007


Polar Unite är en lättanvänd träningsklocka med personlig daglig träningsvägledning för att inspirera, pulsmätning och aktivitetsmätning dygnet runt för att motivera samt automatisk mätning av nattsömn och återhämtning för att hjälpa dig förstå din kropp bättre. Det är dags att leva fullt ut: alla former och storlekar, varje steg på vägen. För alla, Unite! Storlek: S-L, handleder med en omkrets på 130–210 mm

Min order 2 st - andra antal kontakta oss för pris!


Priser

Antal 1
Pris/st 1150,00


Beräkna pris

Antal
Storlek Antal
Svart / S-L
Vit / S-L
Röd / S-L
Turkos / S-L

Totalpris kr

Prisspecifikation
Fråga oss / Begär Offert

st

Polar

Polar är pionjärer. Allt började 1977. Det är året då Polar lanserade en hel bransch. Dom var förutseende nog att se den otroliga potentialen i bärbara enheter, och har gått i täten sedan dess.Polars ledarskap inom personlig vägledning för kondition, sport och hälsa har resulterat i världens bästa mätteknik och datadrivna insikter – för alla som vill förstå kroppen bättre, öka sin lycka och leva ett hälsosammare liv.

Produkterna Polar tillverkar är resultatet av år av oöverträffad innovation inom vetenskap och teknik för vägledning – det är den ledande skillnaden mellan Polar och alla andra. Sedan 1984 har Polar lämnat in över 450 patent och lagt in mer än 10 000 studier i Polar Research Library. När fler och fler människor i världen bär smarta enheter som våra för att förstå sig själva bättre, prestera bättre och leva bättre, är det vi gör idag mer relevant nu än det någonsin har varit – och det kommer att ha stor inverkan på hur vi lever i framtiden.


Visa samtliga produkter från Polar
Art.nr. 11007
Storlek armband Storlek: S-L, handleder med en omkrets på 130–210 mm
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.